04.10.2022

Hayvanların Sesine Kulak Ver

Hayvan sevgisini minik yüreklerinde taşıyan 2. sınıf öğrencilerimiz, “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü”nü coşkuyla kutladılar. “Nesli tükenmekte olan hayvanlar için ne yapabiliriz?” sorusunu araştırdılar ve nelerin yapılabileceğini yazdılar. Düşleyap ve görsel sanatlar derslerinde “Hayvanları Duymaya Ne Dersin?” konulu disiplinlerarası ilişkilendirmeler yaptılar. Çalışmalarını okul panosunda sergilediler. Hafta boyunca okul içinde düzenlenen “Mama Toplama Kampanyası”na destek vererek duyarlılıklarını ifade ettiler. 4 Ekim Salı günü Veteriner Hekim Pelin AKYUVA’nın farkındalık yaratan sunumuna katıldılar. Sayın Pelin AKYUVA’ya katılım ve paylaşımları için teşekkür eder; öğrencilerimizin yaşamları boyunca hayvanlara olan bağlılıklarının, duyarlılıklarının ve sevgilerinin sürmesini dileriz.

View this post on Instagram

A post shared by TED Bursa Koleji (@tedbursakoleji)