14.12.2021

Odaklan! Harekete Geç!

Dünya çapında yaşanan salgın süreci sonucunda öğrencilerimizin, yeniden uyum sağlama becerilerini geliştirmek, hem akademik bilgi alma hem de sosyo-kültürel ihtiyaçlarını çevrim içi platformlardan yüz yüze eğitim-öğretime dönüştürmek için yaşamsal ve akademik motivasyon daha da önem kazandı. Bu doğrultuda TED Bursa Koleji olarak 09.12.2021 tarihinde 12.sınıf öğrencilerimizle “Odaklan, Harekete Geç” konulu bir seminer gerçekleştirdik. Seminerimizin konuşmacısı, Eğitim Danışmanı Sayın Serkan Duru, öğrencilerimizin, hedef belirlemelerinde ve hedeflerine bağlı olarak odaklanıp akademik başarı için harekete geçebilmelerine yönelik bilgilendirmelerde bulundu. Katkılarından dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunarız.