K12net English
01.12.2021

TED Bursa Kolejinden #paylaşmagünü ile Gıda Bankası Projesi'ne Destek

Paylaşma Günü; bireylerin, sivil toplum kuruluşlarının, toplum liderlerinin, özel sektör çalışanlarının ve öğrencilerin ortak bir amaç için bir araya geldiği; yılda bir gün kutlanan, bağışçılık ve gönüllülüğü teşvik eden kolektif kampanyaların düzenlendiği özel bir gündür.

Paylaşma Günü’nde 10. sınıf IB öğrencilerimiz, Gönüllü Hareketi Derneği ile iş birliği yaparak okulumuzun tüm kademelerinin desteğiyle gıda bankası projelerine katkıda bulundular. Öğrencilerimiz, bu projeyle sosyal sorumluluk bilinci için gerçekleştirdikleri çalışmalara bir yenisini daha eklediler.

Öğrencilerimizi, toplumsal yardımlaşmanın gelişmesine ve toplumda insanlar arası ilişkilerin güçlenmesine destek oldukları için tebrik ederiz.

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©