K12net English
25.11.2021

TED Bursa Koleji Interact Kulübü “Dünya Çocuk Felci Farkındalık Günü” Konulu Resim Yarışması

TED Bursa Koleji Interact Kulübü, 2021-2022 eğitim-öğretim yılında yönetim kurulunun seçimini gerçekleştirdikten sonra ilk proje çalışmasını hayata geçirdi. Heykel Rotary Kulübü ve Yeşil Rotary Kulübünün destekleriyle 24 Ekim Dünya Çocuk Felci (polio plus) Farkındalık Günü kapsamında ilkokul ve oratokul öğrencileri için resim yarışması düzenledi. İlkokulda 1C sınıfından Mısra Akbaba birinci, 3A sınıfından Erol Deniz Sezer ikinci, 3A sınıfından Masal Çelik üçüncü oldu. Ortaokulda ise 6A sınıfından Duru İzem İrye birinci, 5B sınıfından Ezgi Kopal ikinci, 6A sınıfından Nazlı Ayter üçüncü, 6B sınıfından Berra Eliz Morine ise mansiyon ödülünü almaya hak kazandı. Öğrencilerimizin derece alan resimleri 24 Ekim Pazar günü Podyum Park Meydan’da sergilendi. Öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz.

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©