K12net English
09.11.2021

Call To Earth

As TED Bursa College students, we are aware of the importance of respecting our planet and that we should value every living thing and how important every step to be taken regarding environmental awareness. We expressed our awareness by presenting our artistic performances as part of CNN's #CallToEarth Day event. "We Love Living Things, We Care About The World"

TED Bursa Koleji öğrencileri olarak gezegenimize saygı duymanın önemini, yaşayan her canlıya değer vermemiz gerektiğini ve çevre duyarlılığı ile ilgili atılacak her adımın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu duyarlılığımızı CNN'in #CallToEarth Günü etkinliği çerçevesinde sanatsal performanslarımızı sunarak ifade ettik. "Canlıları Seviyoruz, Dünyayı Önemsiyoruz"

View this post on Instagram

A post shared by TED Bursa Koleji (@tedbursakoleji)

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©