06.10.2021

İyilik Peşinde Koştuk

TED Bursa Koleji Lise öğrencileri bu yıl 8. si düzenlenen ve 03 Ekim 2021 Pazar günü gerçekleşen “EKER I Run” organizasyonuna kalabalık bir ekiple katıldılar. İnsanları durağan şehir hayatından uzaklaştırarak harekete geçmeye teşvik eden ve aynı zamanda koşuya katılanlara çeşitli alanlarda faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerine bağış yaparak destek olma imkânı sağlayan etkinlik öğrencilerimizin 5 kilometre koşusuna katılmaları ile başarılı bir şekilde gerçekleşti. Etkinliğe katılan öğrencilerimiz Türk Eğitim Derneği tarafından, koşu ile eş zamanlı olarak yürütülen “Eğitim Değiştirir” kampanyasına da bağışta bulunarak destek oldular. Bir Burslu öğrencinin bir senelik eğitim giderlerini karşılayabilecek miktarda bağışın toplanmasına öncülük ettiler. Bu etkinlik sayesinde öğrencilerimiz ve velilerimiz tarafından bir eğitim meşalesi daha yakılmış oldu. Etkinliğe katılan ve kampanyaya destek veren tüm velilerimize ve öğrencilerimizi teşekkür ederiz. Bağış kampanyası 18 Ekim 2021 tarihine kadar devam etmektedir. Bağışta bulunmak isteyenler http://ipk.adimadim.org/kampanya/CC72304 linkinden Türk Eğitim Derneği-Eğitim Değiştir kampanyasına destek verebilirler.