K12net English
16.09.2021

DAÇKA’lılardan Okulumuza Ziyaret

Eğitim öğretim süreci yanında sportif faaliyetlere de özel önem veren TED Bursa Koleji, Darüşşafaka Basketbol Takımını ağırladı. Turnuva için Bursa’da bulunan Darüşşafaka Basketbol Takımı oyuncuları, antrenörleri ve idarecileri, TED Bursa Kolejini ziyaret ederek okulumuzun basketbol takımlarındaki öğrencilerle buluştular.

Güzel bir etkileşim içerisinde gerçekleşen ziyarette Takımın Genel Direktörü Hakan Kasapkaraoğlan,  Genel Menajeri Ahmet Eran, Genel Menajer Yardımcısı Orkun Demir, A Takım Başantrenörü Selçuk Ernak ve beraberindeki oyuncular Sinan Güler, Doğuş Özdemiroğlu, Gabriel Olaseni ve Nathan Boothe öğrencilermizle bir araya geldiler.

Keyifli söyleşinin ardından, takım oyuncuları şut atma yarışması yaparak okul ziyaretlerini tamamladılar.

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©