K12net English
28.08.2021

1. Sınıfa Merhaba

TED Bursa Koleji 1. sınıf öğrencileri eğlenceli bir oryantasyon programı ile ilkokula merhaba dedi. Ailelerin de katılımıyla gerçekleşen renkli oryantasyon açılışında öğrencilerimiz, okullarına kavuşmanın ve yeni öğretmenleri ile tanışmanın coşkusunu yaşadılar. Okul bahçemizde başlayan, heyecan ve mutluluğun bir arada yaşandığı açılış programımızın ardından öğretmenleri ve arkadaşları ile tanışma ve kaynaşma oyunları oynadılar. Okula uyum sürecini kolaylaştırmak adına farklı branş derslerini deneyimleme, okulun bölümlerini tanıma imkanı da buldular.

Oryantasyon programımız, okulumuz Dilek Özcan Oditoryumu’nda okul müdürümüz Sayın Ayşe ÇOBANOĞLU’ nun yaptığı açılış konuşması ve okul psikoloğumuz Gözde AYDOĞAN tarafından gerçekleştirilen “Okula Başlıyorum” adlı sunumla devam etti. 1. Sınıf öğretmenlerimiz Şirin YILMAZ, Sena GÖÇEN ve Ersin TAŞPINAR tarafından gerçekleştirilen toplantıyla da tüm velilerimize okulumuzun işleyişi, öğretim programı, hedeflerimiz ve beklentilerimiz ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

TED Bursa Koleji ailesi olarak yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve başarı dileriz.

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©