K12net English
01.07.2021

Öğrencilerimizin “2021 Global Social Leaders” Yarışması En Çok Etki Bırakan Projeler Gururu

2011 yılından itibaren “Future Foundations” ve “Wellington Leadership Institute” kuruluşları tarafından gençlerin liderlik ve çevre bilinçlerinin geliştirilmesi amaçlarıyla düzenlenen “Global Social Leaders” yarışmasına bu sene 436 proje ile 73 farklı ülkeden 2359 öğrenci başvurmuştur. 10. sınıf IB öğrencilerimiz Yiğit Yalçın, Mehmet Çetiner, Atilla Kağan Gönder, Çağrı Özsarı ve Taha Yiğit Akbulut iki yıldır yürütmüş oldukları “Collect For Future” projesi ile yarı finallere kalarak bizleri gururlandırmışlardı. 17-18 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen Festival etkinliği ile de “En Çok Etki Bırakan Projeler Dalında Takdir Belgesi” ile ödüllendirildiler.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©