K12net English
09.06.2021

TED Bursa Koleji “Geleceğe Odaklan” Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

TED Bursa Koleji “Fotoğrafçılık Kulübü” ile “Kişisel Gelişim ve Akademik Motivasyon Kulübü” nün ortak çalışması “GELECEĞE ODAKLAN” sloganıyla oluşturulan fotoğraf yarışması yoğun bir katılım sürecinin ardından kazananlarını belirledi. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün Ümidim Gençliktedir.” sözünden yola çıkarak düzenlenen fotoğraf yarışmasının heyecanına çağrışım uyandıran karelerle katkıda bulunan tüm öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyoruz.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlarken Gazi Mustafa Kemal’in gelecek nesle olan güveni ve Türk Milleti’nin geleceğine dair olan çağdaşlık beklentisini vurgulayan bu sözü yansıtacak fotoğraflardan dereceye giren öğrencilerimiz ekteki listede verilmiştir.

1. Zeynep KORKUT (TED Batman Koleji)
2. Nisanur Zümra ÇUHADAR (TED Kocaeli Koleji)
3. Bade KORKUTER (TED İzmir Koleji)
4. Gözde BANABAK (TED Kocaeli Koleji)
5. Irmak ÜNSAL (TED Kocaeli Koleji)

Yarışmamıza katkıda bulunan öğrencilere, öğretmenlere, jüri üyelerine teşekkürlerimizi sunarız.

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©