K12net English
04.06.2021

Klinik Psikolog Sibel GÜRSOY ile “Ergenlik” Üzerine

27 Mayıs 2021 Perşembe günü 6.sınıf öğrencilerimiz, fen bilimleri dersinde işlemiş oldukları “Ergenlik Döneminin Sağlıklı Geçirilmesi” konusu kapsamında Klinik Psikolog Sibel Gürsoy ile online platformda buluştular.

Söyleşide Psikolog Sibel Gürsoy, öğrencilerimizle öncelikle beyin gelişimi hakkında daha sonra ise yaşadıkları bu doğal sürecin duygusal ve ruhsal değişimleri hakkında sohbet etti. Kaygı, aile ilişkileri, öfke yönetimi ve arkadaş ilişkileri açısından bilgi paylaşımında bulunan konuğumuz, öğrencilerimizin yaşadıkları sorunları dinledi. Öğrencilerimizin kendilerini anlamasına katkı sağlayacak tavsiyeler verdi.

Sayın Sibel Gürsoy’a değerli katılımı ve öğrencilerimize kazandırdıkları için çok teşekkür ediyoruz.

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©