K12net English
05.05.2021

Hazırlık Sınıfları Düşünüyor, Eleştiriyor, Tartışıyor!

Türk Dili ve Edebiyatı dersiyle bu yıl tanışan öğrencilerimiz, “Edebiyatın işlevi ne olmalıdır?” sorusuna yapılan münazarayla yanıt aradılar. Sanat ve toplum kaygısının değerlendirildiği etkinlikte öğrencilerimizin araştırma, araştırdıkları konuda yorum yapma, düşüncelerini doğru şekilde savunabilme ve ifade etme yetilerini geliştirmeleri amaçlandı. Gruplar halinde yapılan ve jüri tarafından değerlendirilen etkinlikte öğrencilerimiz, savunulan düşüncelere saygıyla yaklaşmanın önemini kavradılar.Türk Dili ve Edebiyatı dersiyle bu yıl tanışan öğrencilerimiz, “Edebiyatın işlevi ne olmalıdır?” sorusuna yapılan münazarayla yanıt aradılar. Sanat ve toplum kaygısının değerlendirildiği etkinlikte öğrencilerimizin araştırma, araştırdıkları konuda yorum yapma, düşüncelerini doğru şekilde savunabilme ve ifade etme yetilerini geliştirmeleri amaçlandı. Gruplar halinde yapılan ve jüri tarafından değerlendirilen etkinlikte öğrencilerimiz, savunulan düşüncelere saygıyla yaklaşmanın önemini kavradılar.

View this post on Instagram

A post shared by TED Bursa Koleji (@tedbursakoleji)

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©