K12net English
19.04.2021
Duyuru

IB Yolculuğunda Değişimi Benimsemek” Temalı 16. IB Day Etkinliği

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları’nın ev sahipliğinde düzenlenen, “IB Yolculuğunda Değişimi Benimsemek” temalı 16. IB Day etkinliği ülkemizden ve yurtdışından 3000’e yakın yönetici, akademisyen, eğitimcinin katılımıyla gerçekleştirildi. 2006 yılından bu yana IB Diploma Programı’nı başarıyla uygulayan okulumuzun yönetici ve öğretmenleri de büyük bir onurla sunumlarda yerini aldı.

Bilgiyi paylaşmanın ve hayat boyu öğrenmenin gücüne inanan, alanında deneyimli öğretmenlerimiz çevrim içi gerçekleştirilen oturumlarda meslektaşlarına sunumlar yaptı. TED Bursa Koleji öğretmenlerinin 16. IB Day kapsamında okullara sunduğu konular:

Türkçe A dersi Sevda Arkan ve Şaban Kahraman: “Türkçe A Dersi Kapsamında Okutulan Çeviri Eserlerin Kültürel Bağlamda Ders ve Ders Dışı Etkinliklerle Ele Alınması”

Extended Essay: Christine E. Yoldaş “Action Plan for the Extended Essay”

English B dersi Betül Karcıoğlu: “Success at IOC”

Fizik dersi: Ceyhun Yılmaz “Statistical Analysis and Review of Physics SL May TZ2 Paper 1 Questions (2016-2019)”

Matematik dersi Athena Kolukısa ve Adnan Dönmez: “How we can support IB DP Analysis and Approaches HL mathematics lessons with technology?”

TITC Selma Baytekin ve Fatih Gülay “Uzaktan Eğitim Sürecinde TITC Ders Uygulama İlkeleri ve Örnekleri”

IB okulları için gelenekselleşen bu verimli güne katılan ve katkı sağlayan tüm eğitimcilere teşekkür ederiz.

View this post on Instagram

A post shared by TED Bursa Koleji (@tedbursakoleji)

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©