K12net English
06.04.2021

E-Twinning… Sınırların Ötesinde!

Almanca ve Fransızca kulüp öğrencilerimizin öğretmenlerinin de desteğiyle aralık ayında “eTwinnig” platformunda oluşturdukları “Deutsch… ohne Grenze / Le français… sans frontières” isimli projelerinin ilk iki etabı tamamlanmıştır. Projelerin amacı; kültürler arası iletişimi arttırmak, yabancı dil becerisini geliştirmek, farklı ülke ve kültürleri tanımak aynı zamanda yabancı dil öğreniminde öğrencinin motive olmasını sağlamaktır.

Projenin ilk aşamasında öğrencilerimiz, kendilerini tanıttıkları bir afiş tasarladılar. İkinci aşamada ise ailelerini anlatan PowerPoint sunumlar hazırladılar. Katılımcı diğer ülkelerden gelen afiş ve sunumları da kulüp derslerinde inceleyen öğrencilerimiz farklı kültürleri tanımanın heyecanını yaşadılar.

Öğrencilerimizi, ikinci yabancı dillerini kullanarak ilk defa uluslararası bir platformda proje hazırlama ve yürütme başarısı gösterdikleri çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©