K12net English
15.03.2021

Mutfakta Bilim

5. sınıf öğrencilerimiz ve velilerimiz, 11. 03. 2021 Perşembe günü Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alev DOĞAN ile “Zoom” platformu üzerinden “Bir Bilim İnsanı ile Mutfakta Bilim” etkinliği gerçekleştirdiler. Fen bilimleri dersi kazanımları kapsamında öğrencilerimizin, yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini desteklemek amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde: Lahanadan bir belirteç yaparak evlerinde kullandıkları yiyecek ve bazı temizlik malzemelerinin kimyasal yapısını nasıl ayırt edeceklerini öğrendiler. Bu keyifli süreç boyunca velilerimiz de öğrencilerimize destek verdi. Etkinlik sonunda edindikleri bilgileri tablo haline getiren öğrencilerimiz kendi mutfaklarında bir bilim insanı gibi çalıştılar. Öğrencilerimizin gelişimi adına göstermiş olduğu katkılardan dolayı Sayın Prof. Dr. Alev DOĞAN’a teşekkür ediyoruz.

View this post on Instagram

A post shared by TED Bursa Koleji (@tedbursakoleji)

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©