K12net English
12.03.2021

İngilizce Sunumlar

7. sınıf öğrencilerimiz konuşma, tartışma ve problem çözme becerilerini kullanarak kendilerini geliştirmeleri, yeni kültürleri tanımaları ve farklı alanlarda araştırma ve yazılı ifade becerilerini geliştirmeleri için İngilizce sözel sunum etkinlikleri yapmaktadır. Öğrencilerimiz, seçtikleri ülkelerin geleneksel yemekleri ve kültürel yapıları, hayallerindeki ev ya da ilgilerini çeken mimari yapılar, sevdikleri bir spor ya da ilginç buldukları sporlar hakkında sunumlar yaptılar. Bu etkinliklerimizle öğrencilerimiz eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşarken ifade edici dil becerilerinde de önemli bir gelişim gösterdiler. Tüm bu süreçteki özverili çalışmaları ve başarılı sunumları için kendilerini tebrik ederiz.

View this post on Instagram

A post shared by TED Bursa Koleji (@tedbursakoleji)

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©