18.01.2021

E- dergi Afiş Tasarımı ve Sosyal Medya Yönetimi Kulübü: Dijital içerikler tasarlıyor!

E-dergi Afiş Tasarımı ve Sosyal Medya Yönetimi Kulübü öğrencilerimiz, kendi ilgi alanlarını keşfederken yaptıkları araştırma sonuçlarını “Canva” ve video düzenleme programlarını kullanarak harika tasarımlar oluşturdular. Kulüp öğrencilerimiz ürettikleri içerikleri @bizimmerakligencler Instagram hesabında takipçileri ile paylaştılar. Dikkat süresinin kısaldığı ve hızlı tüketimin arttığı şu günlerde etkili ve zengin içerikler tasarlamak üzere becerilerini geliştirmelerini hedeflediğimiz öğrencilerimiz, tasarımlar hakkında farklı fikirler üreterek birbirlerinin gelişimlerine de katkıda bulundular. Öğrencilerimizi üretmeye olan hevesleri ve süreç odaklı çalışmaları adına tebrik ederiz.