K12net English
17.12.2020

Bilinçli Teknoloji Kullanımı

Dünyamız ölçeğinde yaşadığımız salgın nedeniyle öğrencilerimiz, çevrim içi öğrenim süreci içerisinde yer aldı. Gerek akademik gerekse sosyal gereksinimleri çevrim içi platformlar ile sağlamak durumunda olmak, beraberinde dikkat edilmesi gereken bazı durumları da ortaya çıkardı. Böylelikle “Dijital Çağ” olarak nitelendirebileceğimiz günümüz koşullarında güvende kalabilmek önem kazandı.

Bu doğrultuda TED Bursa Koleji olarak 17.12.2020 tarihinde Zoom platformu üzerinden öğrencilerimizle “Bilinçli Teknoloji Kullanımı” konulu bir seminer gerçekleştirdik.

Seminerimizin konuşmacısı, Dijital Pazarlama Uzmanı Sayın Selin Özçelik Kanalp, öğrencilerimizin “Dijital Çağ”da teknolojiyi bilinçli kullanmalarına yönelik bilgilendirmelerde bulundu.

Katkılarından dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunarız.

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©