K12net English
12.11.2020

Okul Dışarıda Günü

Küresel çapta kutlanan “Okul Dışarıda Günü” ne bu dönem 5.sınıf öğrencilerimizle katıldık. Çocukların açık havanın faydalarından azami şekilde yararlanmasını sağlamak amacıyla düzenlenen bu projede okulumuzun bahçesinde sosyal mesafe kurallarına da dikkat ederek katılım sağladık.

Öğrencilerimiz, okul bahçıvanı ve öğretmenleriyle birlikte “Ağaçları Tanıyorum” etkinliğine katıldılar. Bahçıvanımızın verdiği bilgileri not ederek biyolojik çeşitliliği yakından tanıdılar. Aynı zamanda “Okullarda Orman” programını yürüten öğrencilerimiz, okulumuzun arka bahçesindeki ormanı tanımış oldular.

Açık havanın, her çocuğun her gününün bir parçası olmasını diliyor ve öğrencilerimizi çalışmaları için kutluyoruz.

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©