K12net English
30.10.2020

Çocuklar Sağlıklı Kalsın

Okulumuzda öğrencilerimize 21.yüzyıl becerilerini kazandırmayı hedeflerken, “sosyal sorumluluk bilinci” hedefler arasında önemli bir yerdedir. Eğitim programımızın vazgeçilmez bir parçası olan sosyal sorumluluk projeleri öğrenci merkezli olmakla birlikte öğretmen ve velilerimizin gönüllülük esası ile katılımları sayesinde gerçekleşir. “Çocuklar Sağlıklı Kalsın” isimli projemizde de aynı bilinç ile yola çıktık. Özellikle içinde bulunduğumuz dönemde kardeş köy okullarımızın ihtiyacı olan temizlik ve hijyen malzemelerini onlara ulaştırmanın haklı mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

View this post on Instagram

A post shared by TED Bursa Koleji (@tedbursakoleji) on