K12net English
03.10.2020

Özgüven Projesi

Türk Eğitim Derneği Genel Müdürlüğü tarafından okullarımızda uygulanmak üzere Unilever Anonim Şirketinin katkılarıyla yürütülen  “Dove Özgüven Projesi” kapsamında 30 Eylül 2020 Çarşamba günü TED Bursa Kolejinin hazırlık ve 9. sınıf öğrencileri ile “Özgüven” konulu eğitim çalışmaları “Zoom Meeting” üzerinden gerçekleştirilmiştir. Eğitimin genel amacı, hazırlık ve 9. sınıflarda eğitim gören gençlerin kendilerini gerçekleştirmek yolunda ihtiyaç duydukları özgüveni kazanmalarına destek olmaktır. Uzman Psikolog Elif SARI tarafından yapılan sunumda, öğrencilerimiz “Özgüven” i oluşturan bileşenleri ve yaşamlarında benlik algılarının etkileşimini fark ettiler. Katkılarından dolayı Sayın SARI’ ya TED Bursa Koleji olarak teşekkürlerimizi sunarız.

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©