Veli Bilgilendirme Sistemi English
13.09.2019

Anaokulu Öğrencilerimiz Okula “Merhaba” Dedi

Anaokulu öğrencilerimiz ve velilerimiz 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı’na birlikte başladılar.

Anaokulu öğrenci ve velilerimizin katılımı ile gerçekleşen oryantasyon programımız yeni heyecanların ve mutlu anların yoğun olduğu bir süreç ile tamamlandı. Oryantasyon programımızın ilk gününde okulumuz Dilek Özcan Oditoryumu’nda Okul Müdürümüz Ebru BİLGÜTAY’ın açılış konuşmasının ardından okul psikoloğumuz Yeşim KURUÇAY velilere yönelik “Okula Başlıyorum” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Daha sonra sınıf öğretmenlerimiz tarafından tüm yılın işleyişi “Hedeflerimiz ve Beklentilerimiz” konulu veli toplantısı ile velilere aktarıldı. Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.