17.04.2019

8. Sınıf Öğrencimiz Ece Yalıncaklı Türk Beyin Takımı Marmara Grubuna Seçildi

Türk Beyin Takımı (TBT), 1992 yılından bu yana her yıl düzenlenmekte olan Dünya Zeka Oyunları Şampiyonası’nda ülkemizi başarıyla temsil eden ekiptir. Her yıl ülke çapında yapılan seçmelerle yeniden belirlenen Türk Beyin Takımı birçok dünya derecesine sahiptir. Türk Beyin Takımı ilkokul, ortaokul ve lise olarak düzeylere ayrılmaktadır. Takım seçmeleri il düzeyinde başlayıp bölge ve ülke olarak ilerlemektedir. Ülke takımına seçilen öğrenciler dünya şampiyonasında yarışmalara katılmaktadır. Anaokulundan itibaren okulumuzda öğrenim gören 8. sınıf öğrencimiz Ece YALINCAKLI 214 ortaokuldan 3129 öğrencinin katıldığı bu yılki organizasyonda Marmara bölge takımına seçilmiştir. Öğrencimiz Okul Müdürümüz Türkan DİNGAZ tarafından tebrik edilmiştir. Kendisine ulusal yarışmalarda başarılar dileriz.