25.06.2018

TED Bursa Kolejinde Mezuniyet Coşkusu

TED Bursa Koleji Lisesi görkemli bir törenle on ikinci kez öğrencilerinin mezuniyet gururunu yaşadı. 2017-2018 mezunları, uzun yıllar öğrenim gördükleri okullarından ayrılmanın hüznüyle, parlak bir geleceğe adım atmanın sevincini bir arada yaşadı. TED Bursa Koleji Lise Müdürü Ebru Bekil’ in açılış konuşmasının ardından TED Bursa Koleji Kurucu Temsilcisi Fehmi Enginalp, mezun öğrencileri tebrik ederek kazanımlarında emeği geçen öğretmenlere de teşekkürlerini sundu. TED’li olmanın ayrıcalığını yaşamının her anında hissederek yeni bir döneme adım atan öğrenciler, emekleri sonucunda hak ettikleri diplomalarını mutlulukla ve gururla öğretmenlerinden teslim aldı. TED Bursa Koleji Kurucu Temsilcisi Fehmi Enginalp, okul birincisi Ahmet Emin Yıldırım’a Türk Eğitim Derneği okul birinciliği armağanını, plaketini ve diplomasını; TED Bursa Koleji Lise Müdürü Ebru Bekil, okul ikincisi Mehmet Utku Düzen’ e plaketini ve diplomasını; TED Bursa Koleji İlköğretim Kurumları Müdürü Türkan Dingaz, okul üçüncüsü Ece Eriş’e plaketini ve diplomasını teslim etti. Öğrencilerin yeni hayatlarına adım atmalarının heyecanı ile keplerini havaya atmasının ardından, mezuniyet pastalarını kesmeleriyle devam etti. Öğretmenlerin ve velilerin katılımıyla şenlik havasında geçen mezuniyet töreninde, tüm öğrencilere mutluluk ve başarı dilekleri iletildi.