07.06.2018

3. Sınıflar Eskişehir Sazova Bilim ve Teknoloji Gezisinde

3. sınıf öğrencilerimizle bilim, sanat ve kültürümüze ait köşe taşlarını öğrenmek amacıyla 25 Mayıs 2018 Cuma günü Eskişehir’e kültürel bir gezi düzenlendik. Öğrencilerimiz; eğitimi okul dışına taşıyarak bilim, kültür ve sanat alanında öğrendiklerini yaşayarak pekiştirdiler. Eskişehir’de bulunduğumuz süre boyunca tur rehberlerimizin eğlenceli anlatımları ile şehir hakkında önemli bilgiler edindiler. Sazova Parkı’nda ‘’Masal Şatosu’’ ve ‘’Korsan Gemisi’’ni gezen öğrencilerimiz eğlenceli zaman geçirdiler. Bilim ve Deney Merkezinde merak duyguları ile çeşitli deneyler yapıp hem şaşırdılar hem de yeni bilgiler edindiler. Odun Pazarı Evlerini gezerken hediyelik eşyalar aldılar. Yılmaz Büyükerşen Balmumu Müzesinde tarihi ve kültürel bir yolculuğa çıktılar. Cam Sanatları Müzesinde gördükleri sanat eserlerini beğeniyle incelediler. Keyifli bir yolculuğun ardından Eskişehir’i keşfetmenin ve yeni kazanımlar elde etmenin mutluluğunu yaşadılar.