24.05.2018

2. Sınıfların “Engelleri Aşalım” Projesi Spor Etkinlikleri

2.sınıf öğrencilerinin bu dönem için planladıkları “Engelleri Aşalım” isimli toplum hizmetinin ikincisini, 2A sınıfı öğrencileri 21.05.2018 Pazartesi günü “Nilüfer Bizim Ev Merkezi”nden gelen misafirlerini ağırlayarak gerçekleştirdi. Her iki grubun kaynaşması için yapılan eğlenceli tanışma etkinliğinin ardından oyunlara geçildi. Önce bir halka oluşturup müzik eşliğinde oyundan çıkanların da kenarda dans ederek harika zaman geçirdiği “Elden Ele” oyununu tamamladılar. Daha sonra iki guruba ayrılarak son derece çekişmeli geçen grup oyunlarını bitirdiler. Bu etkinlikler sayesinde çocuklarımız, toplumdaki engelli bireylerle empati ve iletişim kurma becerisi kazandılar. Böylece asıl engelin kalplerimizde olduğunu ve bunun ne kadar kolay aşılabileceğini bizlere göstermiş oldular.