21.05.2018

“Karagöz Gelin Oluyor” Kardeş Okulumuza Bilgisayarını Teslim Etti

Lise Tiyatro Kulübü’müzün bu yıl üçüncü kez sahne aldığı “Karagöz Gelin Oluyor” oyununun kına gecesinden toplanan takılarla alınan bilgisayar yerine ulaştırıldı! Orhaneli Termik Santral Ortaokul’u öğrencileri kendi çabalarıyla oluşturdukları bilim şenliğinde sergileyecekleri TUBİTAK projeleri için bir bilgisayara ihtiyaç duyuyorlardı. Okul Aile Birliği’mizin yönlendirmesiyle bu durumdan haberdar olan okulumuzun öğrencileri, Nazım Hikmet Kültürevi’nde sahnelediği oyunun gelirleriyle bu ihtiyacı karşılamak için harekete geçtiler. Lise Tiyatro Kulübü öğrencilerimiz yönetmenleri Serdar DEMİRDAŞ eşliğinde kardeş okulumuzun bilim şenliğine konuk oldular. Orada ki çocukların heyecanla anlattıkları projeleri dinlediler ve çocuklara bilgisayarlarını teslim ettiler. Eğitimle verilemeyecek kazanımlar elde eden öğrencilerimiz güzel duygular paylaşmanın heyecanıyla geri döndüler.