17.05.2018

TED 19 Mayıs Geçlik Festivali Başladı

Türk Eğitim Derneği, kuruluşunun 90.yılında 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına tüm okullarının katılımıyla gururla ve Ata’sına duyduğu minnetle hazırlanıyor. TED Bursa Koleji Basketbol Takımı, Vals ve Zeybek ekipleriyle Ankara Koleji’nde yapılacak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katılmak üzere 16 Mayıs Çarşamba günü Ankara’ya hareket etti. 17 Mayıs’ta TED Ankara Koleji’nin ev sahipliğinde yapılan provalara katılan öğrencilerimiz TED disiplinine yakışır bir düzen içerisinde hareket ettiler. Basketbol takımımız diğer TED okulların basketbol takımlarıyla dostluk maçları yaptı. Tüm gün yapılan etkinliklerde TED Bursa Koleji öğrencilerimiz centilmenlikleri ve nezaketleri ile takdir topladılar.