19.04.2018

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tören Programı

Sayın Veli,
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda ülkemize ve ulusal değerlerimize sahip çıkmak, amacıyla gününde ve anlamına uygun olarak büyük bir coşku ile kutlayacağımız “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlama törenimiz 23 Nisan 2018 Pazartesi günü 10.00 – 11.30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Törenin ardından Okul Aile Birliği ve katılımcı ülke velileri tarafından düzenlenen, Türkiye ile birlikte Afganistan, Endonezya, Filipinler, Fransa, Mısır ve Porto Riko ülke stantlarının geleneksel lezzetler ve hediyeliklerin yer alacağı, tüm geliri yardım projelerine aktarılacak Uluslararası Aile Şenliği ise 11.30 – 12.30 saatleri arasında okul bahçesinde gerçekleştirilecektir. Velileri ile gelmeyecek öğrencilerimiz, en geç saat 09.30’da okulda olacak şekilde servislerimiz tarafından (her zamanki alınış saatinden bir saat geç) alınacak ve tören bitiminden sonra saat 12.30 itibariyle servislerimizle evlerine bırakılacaklardır. Okulumuzun düzenlediği bu törene ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizin katılımı zorunlu olup öğrencilerimizin törene okul kıyafetiyle katılmaları gerekmektedir. Anaokulu öğrencilerimiz için törene katılım, yaş sevilerinden dolayı, zorunlu olmamakla birlikte arzu eden öğrencilerimiz velileri ile törenimize katılabileceklerdir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenimizde öğrencilerimizle birlikte siz değerli velilerimizin de bizlerle birlikte olması TED ailesi olarak bizlere güç katacaktır ve bizleri onurlandıracaktır.

NOT: Velileri ile birlikte gelen öğrencilerimiz, şenlik alanını velileri ile birlikte dolaşabilirler. Velileri ile birlikte gelmeyen öğrencilerimize şenlik alanında ve çıkış servislerine binmelerinde öğretmenleri nezaret edecektir.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÖREN PROGRAMI
1. Saygı Duruşu / İstiklal Marşı
2. Koro - (2. Sınıf Öğrencileri)
3. Konuşma - Günün Anlam ve Önemi (Türkan DİNGAZ)