27.03.2018

TED Konya Ereğli Koleji’nin “TED’de Yaşam” Konulu Fotoğraf Yarışmasında Fotoğrafçılık Kulübümüz İkincilik Ödülü Aldı

TED 90. YIL kutlamaları kapsamında TED Konya Ereğli Koleji 20 Ocak 2018’de TED okullarının her yönüyle tanınmasını sağlamak, TED okulları arasında var olan iş birliği ve dayanışmayı arttırmak amacıyla “TED’de Yaşam” konulu fotoğraf yarışması açmıştır. Öğrencilerimizin yaratıcılıklarını geliştirmek, çok yönlü gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla bu yarışmaya katılan fotoğrafçılık kulübümüz ikincilik ödülüne layık görülmüştür. Kulüp öğretmeni Fatih GÜLAY’la öğrencimiz Samet BALAÇİÇEK, TED Konya Ereğli Koleji’nde ödül törenine katılmışlardır. Nikon Dijital Fotoğraf Makinası ödülünü alan kulüp öğrencilerimize başarılı çekimler dileriz.