16.03.2018

Yaratıcı Masallarla Öğle Arası Etkinliği

Yaratıcı Masal etkinliği, Perşembe öğle arasında, drama sınıfında büyük ilgi görüyor. Okulumuzun Lise Tiyatro Kulübü öğrencilerinin öncülüğünde sürdürülen bu çalışma ile ilkokul seviyesindeki öğrencilerimiz öğle aralarını interaktif bir etkinlikle eğlenerek geçiriyor. Gençlerimiz, hem meddahlık yapıp masal anlatıyor hem de küçük çocukların anlattıkları masalları kılıktan kılığa girerek canlandırıyorlar. Kaan Miraç Sezen, Mehmet Emre Paker, Ozan Küçükerdoğan, Toprak Gülhan, Doruk Kurt, Şahan Çalışkan gibi gönüllü öğrencilerimizle devam eden çalışmaya zamanla başka öğrencilerde katılmak istediklerini belirttiler. Perşembe günleri, doğaçlama sanatının üretkenliği ve paylaşmanın sihirli duygusu farklı yaş grupları arasında canlı canlı yaşamaya devam edecek.