01.03.2018

Bireysel Süreç İzleme ve Hedef Belirleme Toplantısı

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri yıl içerisinde yürüttükleri akademik çalışmaların son durumunu görüşmek ve hedefler oluşturmak üzere 27/02/2018 tarihinde öğretmenleriyle buluştular. Gün boyu süren toplantılarda Türkçe , Matematik, Fen ve Teknoloji, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile İngilizce ders öğretmenleri her öğrenciyle karşılıklı kritik yapma şansı buldu. Çıkartılan karneler üzerinden tespitlerde bulunuldu. Öğrencilerimiz de kendilerine rehber olan öğretmenlerinin tavsiyeleri sonrasında kendilerine hedefler koydular. Eğitimde dışa dönük yaşamdan ziyade içselleştirilmiş başarma isteği ilk önceliktir. Bu önceliği kazandırma adına yapılan çalışmalar da bireylerin gelişimine katkı sunacaktır.