14.02.2018

“EN İYİ ARKADAŞIM”Konulu Resim Sergisi

5. sınıf öğrencilerimizden Beste ERBİLGİN ve Lara POYRAZ’In ”EN İYİ ARKADAŞIM ” temalı resim sergisi okulumuzda açıldı.

HAFTANIN SERGİSİNDE Beste ERBİLGİN ve Lara POYRAZ Okulumuz ortaokul öğrencilerinin sanat çalışmalarında onları yüreklendirmek ve bireysel emeklerini herkesle paylaşmak amacıyla geleneksel hale getirdiğimiz haftanın ressamı köşesinde açılan sergimizin bu haftaki konuğukları Beste ERBİLGİN ve Lara POYRAZ oldu. Çalışmalarında teknik olarak kuruboya kullanmışlardır. Tema olarak da en iyi yakışan nesneleri bir araya getirmişlerdir. Resim Öğretmenimiz Nevin GÜLTEKİN rehberliğinde, eğitim yılının ilk gününden itibaren, ders dışında yürütülen bu çalışmalar öğrencilerimizin sanatla iç içe olmalarını sağlamaktadır. Beste ERBİLGİN ve Lara POYRAZ , beğeni alan çalışmaları adına öğretmenleri ve okul yönetimi tarafından tebrik edilmiştir.