25.12.2017

STEM İçerikli Laboratuvar Etkinliğimiz

Fen Bölümü olarak öğle arasındaki etkinlik saati için öğrencilerimize STEM (Science,Technology, Engineering , Mathematics) etkinlikleri planladık. Fen Bölümü olarak öğle arasındaki etkinlik saatimiz için, öğrencilerimize “STEM”(Science,Technology, Engineering , Mathematics) etkinlikleri planladık. Öğrencilerimizin grup çalışmaları ile gerçekleştirdikleri “STEM” etkinliklerinde: Fikirlerimizi bir araya getirebiliyoruz, birbirimizden öğreniyoruz, takım olarak çalışma fırsatı buluyoruz ve birlikte daha iyi ürünler çıkarabiliyoruz gibi olumlu yönde görüş geliştirmelerini hedefledik. Bu hafta ilkini gerçekleştirdiğimiz “STEM” etkinliğimizin konusu: “Balon Kule” idi. Etkinliğimize katılan öğrenciler ; gruplar oluşturup balonlarla kendi tasarımlarını ortaya koyup, dik duran en yüksek kuleyi yapmak için çalıştılar.