12.12.2017

Düşünen Nesiller İçin "Akıl Oyunları"

“Akıl Oyunları” odamız tüm ortaokul öğrencilerimizin keyifle kullandıkları boş zamanlarını verimli hale getirdikleri bir mekan olarak okulumuzdaki yerini aldı. Matematik bölümü olarak, öğrencilerimizin hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirmek amacıyla kurduğumuz “Akıl Oyunları” odamız yoğun ilgi görüyor. Öğrencilerimiz, akıl yürütme, problem çözme ve iletişim yeteneklerini geliştirmenin yanı sıra eleştirel düşünme, yaratıcı düşünme, araştırma ve girişimcilik yönlerini de geliştirmiş oluyorlar. Akıl oyunlarında başarı hızlı ve doğru bir şekilde akıl yürütmeye dayanmaktadır. Akıl yürütme, sistemli problem çözme becerisi ile birlikte öğrencilerin ömür boyu kullanacakları en önemli zihinsel becerileri olacaktır.