17.11.2017

TED Bursa Interact Kulübü

Yeşil Rotary Kulübü Başkanı Sinan Altınmakas, Yeşil Rotary Kulübü Sekreteri Hüseyin Uslu ve İnteractlardan Sorumlu Komite Başkanı Hülya Köseleci’nin rehberliği ile 2440. Bölge Guvernörü Lütfü Demir ve Eşi Nurten Demir, 2440. Bölge Guvernör Sekreteri Ersin Karaaslan ve Eşi Feyza Karaaslan, TED Bursa Interact Kulübünü 14.11.2017 tarihinde ziyaret ettiler. Ziyarette TED Bursa İnteract Kulübü öğrencilerinin gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi alan 2440. Bölge Guvernörü Lütfü Demir ve Guvernör Sekreteri Ersin Karaaslan, İnteract kulüplerinin başarısının “Kurucu Rotary kulübünün desteği ve rehberliği” ile gerçekleşeceğini vurguladı. 2440. Bölge sorumluları, TED Bursa İnteract kulübü öğrencileriyle, “Interact olarak en büyük göreviniz ve sorumluluğunuz kendinizi geliştirmek. Lider olmak için adımlar atmak, ülkemize ve bütün insanlığa yararlı olmak, barış ve anlayışı ülkemize yerleştirmek için çalışmaktır. Ve en önemli ve büyük göreviniz Atatürk ilkelerini ve bilim yolunu asla unutmamak ve çevrenize öğretmektir.” Öğüdünü paylaştı.