01.11.2017

29 Ekim Töreni’mizin Gurur Verici Yankıları

Ulu Önder Atatürk’ün yaktığı TED meşalesi gücünü; Cumhuriyet değerlerine, Atatürk İlke ve Devrimlerine yürekten bağlı büyük TED Ailesi’nden almaktadır. Laik ve demokratik Cumhuriyetimizin geleceği bu meşaleyi azim ve kararlılıkla yeni nesillere aktarmak, o ışığın hiç sönmemesini, aydınlık Türkiye idealine güneş gibi doğmasını sağlamakla mümkün olacaktır.

Bu yolda ve ülküde ilerlerken ilettiğiniz Teşekkür mesajları ile verdiğiniz destek ve motivasyon, umudumuzu arttırmakta gücümüze güç katmaktadır.

Kurumumuz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına bizler de size teşekkürlerimizi iletir,

Saygılar sunarız.

Sevgili Bursa Ted Koleji Yönetimi , Değerli Öğretmenler ve Çalışanları , Çok kıymetli öğrencilerimiz , Cumhuriyetimizin 94.yılındaki kutlama törenleri ve yapılan şahane çalışma ile gurur duyduk. Ve bir kez daha İyi ki TED'liyiz dedirttiniz. Biz de diyoruz ki "İyi ki varsınız ve İyi ki sizlerleyiz " Çok teşekkür ediyoruz , biz velilere ve çocuklarımıza unutamayacağımız Cumhuriyet çoşkusu yaşattınız. Ne mutluyuz ki bu çoşkuda TED Velisi Cumhur Aygün 'ünün de katkısı var. Emeği geçen herkesin , yüreğini sağlık.

Serap Sözen

Sayın Ted Bursa Kurucuları , Yöneticileri , Personeli ve Kıymetli Öğrencileri, Eski TED Bursa Koleji velisi olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızda yapmış olduğunuz kutlamanın muazzamlığı içimde coşku umut ve mutluluk oldu.Videoyu kaç kez izledim inanın bilmiyorum. Bu kutlamayı tasarlayan ,fırsat sunan , minicik elleri ama kocaman yürekleri olan tüm öğrencilerimizin yüreklerinden öper , bayramımızı BAYRAM yapan sizlere saygılarımı sunarım.Yüreğinize emeğinize sağlık. Cumhuriyetimizin 94. Yılı Kutlu Olsun.

Nuran Meriç

29 Ekim dolayısıyla oluşturduğunuz koreografi ve yüreği kocaman gençleri yetiştirdiğiniz için ne kadar gururlansanız azdır. Sizleri kutluyorum. Bayramınız kutlu olsun.

Evay Gönül

Cumhuriyet bayramı için hazırladığınız kareografiyi gözüm yaşararak izledim. Geleceğimize olan umudumu arttırdığınız için siz Cumhuriyet öğretmenlerinize saygılar, pırıl pırıl öğrencilerimize sevgiler sunuyorum.

İsmail Ekici

Yaptığınız çalışma takdire şayandır. Bu önemli günde Atatürk'ün öğrencilerini tebrik ediyor gençliğe hitabındaki verdiği direktifler doğrultusunda başarılı birer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak onun gösterdiği ilkeler doğrultusunda daima ileriye doğru muasır medeniyet seviyesini üzerine çıkaracaklarına inancım tamdır.

Hayrettin Burakan

Yetiştirmiş olduğunuz ‘’ CUMHURİYET BEKÇİLERİ’’ öğrencilerinizin hazırlamış olduğu ATATÜRK temalı görseli, gururla, umutla ve gözlerimiz dolarak izledik. Gayretleriniz ve emekleriniz her türlü takdirin üzerindedir. Bu vesile ile sizleri tebrik ediyor, üstün başarılarınızın devamını diliyorum. Bayramımız kutlu olsun.

Kenan Turan

Saygıdeğer okul idaresi, değerli öğretmenler ve kıymetli öğrenci yavrularımız; Cumhuriyetimizin bütün kazanımlarının yok edilmeye çalışıldığı, Atatürk İlke ve İnklıapları ile medeni dünyanın bir paydaşı olmamızı sağlayan bütün sosyal ve toplumsal kuralların yerle bir edildiği, ülkemizi muassır medeniyyetler seviyesine taşıyacak olan çağdaş eğitim eğitim sisteminin geliştirilmesi yerine, ortaçağ zihniyeti ile karartılmış bir hurafeler manzumesinin eğitim sistemi diye dayatılması yolunda her türlü baskının yapıldığı bir ortamda yapmış olduğunuz Cumhuriyet kutlama çalışmasını sosyal ortamda video olarak izledim. Hassasiyetiniz ve Atatürk İlke ve Inkılaplarına bağlılılığınız ile Cumhuriyet'in yılmaz ve yıkılmaz birer bekçisi olduğunuzu sergilediğiniz bu çalışmadan dolayı çok mutlu oldum. Sizler ve yetiştirdiğiniz öğrencilerinizin kararlılığı beni ve tüm Atatürk ve Cumhuriyet sevdalılarını ülkemizin geleceği hakkında umutlandırmıştır. Sizler varoldukça ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün " Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" öngörüsünü hiçbir kuvvetin yıkamayacağına olan inancım bir kez daha pekişmiştir. İyi varsınız ve varolacaksınız. En içten sevgi ve saygılarımla.

Birol Deral

Harika gerçekten harika, sizleri canı gönülden kutluyorum.Sevgi ile kalın.

Ersel Gürel

29 Ekim Mesajınız;Anlamı, görseli,mantığı ve sunumu itibari ile çok tatlıydı... Vatan evlatları bu güzelliği bir kenara not ettiler. Sevgilerimle.

Tayfun Soyuyüce

Harika bir iş çıkartan okulumuzu tebrik edemeden duramadım. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Başta Cumhur Aygün ve tabiki bu görsel şölende katkısını esirgemiyen ve destekleyen , okulumuz Ted Bursa Koleji’ne Çok teşekkür ediyorum Gurur duydum, bu okulda kızımı okuttuğum için. Tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

Rabia Merih