27.10.2017

Viyolonsel Dinletisi

Türkiye’de öğrencilerin viyolonsel enstrümanıyla tanışmalarını ve onların sanat hayatına bu eğitim konseriyle katkı sunmayı amaçlayan Devlet Sanatçısı Gülgün AKAGÜN SARISÖZEN, öğrencilerimize keyifli bir viyolonsel dinletisi sundu. Gülgün SARISÖZEN’in dinletisinden önce öğrencimiz Defne ÇALLI viyolonseliyle, Bilge AKÇAY ise piyanosuyla dinletiye güzel bir giriş yaptılar. Çok beğenilen performanslarıyla arkadaşlarının, öğretmenlerinin ve Gülgün SARISÖZEN’in takdirini kazandılar. Etkinliğe katılan 3,4 ve 5.sınıf öğrencilerimiz bu dinletide hem viyolonsel enstrümanıyla ilgili merak ettikleri sorulara cevap buldular hem de farklı çalma teknikleriyle tanışarak Klasik ve Türk müziği eserlerinden örneklerler dinlediler. Devlet Sanatçısı Gülgün AKAGÜN SARISÖZEN’ e bu özverili çalışmasından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.