23.10.2017

Okul Başkanımızı Seçiyoruz

Milli Eğitim Bakanlığı okul meclisi seçimi yönergesi doğrultusunda, okulumuzda seçim hazırlıkları yapılmaktadır. Okul meclisi oluşturma çalışmaları ile cumhuriyetimizin demokrasi ile güçlendirilmesi, öğrencilerimize demokrasi kültürünün yerleştirilmesi, hoşgörü bilincinin gelişmesi, milli -evrensel değerleri beraberce benimseyebilmesi, seçme seçilme ile oy kullanma kültürünün kazandırılması, kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılması amaçlanmaktadır. Bu doğrultuda okulumuzda “ADMITTED, BENEFITED, TEDAVİ “ olmak üzere üç grup ile demokrasi bilinci oluşturulmaktadır. Ekiplerimiz bir süredir afiş ve birebir görüşmeler ile öğrencilere seslerini duyurmanın yanı sıra bugün Dilek Özcan Oditoryumu’nda gerçekleştirdiğimiz etkinlikle, başkan seçilirlerse okul meclisi ile beraber yapacakları çalışmaları anlattılar. 25 Ekim 2017 Çarşamba günü gerçekleşecek seçimde üç ekibimize de başarılar dileriz.