06.10.2017

Ödev Bilgilendirmesi

Okulumuzda tam öğrenmenin sağlanması ve konuların pekiştirilmesi amacıyla öğrencilerimize haftalık ödevler verilmektedir. Bu ödevler aracılığıyla gerek sınıf atmosferinde konu tekrarları yapılarak gerekse birebir dokunuşlarla öğrencilerimizin eksiklerini tamamlamak için çalışmalar planlamaktayız. Öğretim programımızın bu sistemi içerisinde ödevlerini yapmayan öğrencilerimiz grubun atmosferinden geride kalacaktır. Bu nedenle TED Bursa Koleji olarak tüm branşlarımızda ödev ve çalışmaların önemine inanmaktayız. Ödevlerimiz TEDnet sistemi üzerinden verilmekte ve hem öğrencilerimizin hem de siz değerli velilerimizin erişimine açıktır. Veli-okul iş birliği içerisinde öğrencilerimizin bu sorumluluğu edinmesi ve sürekliliğin sağlanması gerekmektedir. Öğrencilerimizin ödev yapmama durumlarında eksik ödevlerinin tamamlatılması için yapacağımız uygulamayı sizlerle paylaşmak istedik. Öğrencimizin, ilk ödev eksiğinde öğrencimiz uyarılacak ve öğle teneffüsünde yaptırıma kalacaktır. Böylelikle ödevini tamamlaması sağlanacaktır. Öğrenci, bu durumu tekrarladığında Perşembe günleri 17.00 - 18.00 arasında okul sonrasında ödevini öğretmen gözetiminde yapmak üzere yaptırıma bırakılacak, veli bilgilendirilecektir. Yaptırıma kalan öğrenciler, nöbetçi öğretmen eşliğinde eksik ödevini tamamlayacaktır. Yaptırıma kalan öğrenci 18.00’den itibaren velisi tarafından okuldan alınacaktır. Öğrencilerimizin gelecekte sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişebilmesi amacıyla öğrenme ortamının eksiksiz ilerleyebilmesi için çalışmamıza destek vermenizi dileriz.