28.09.2017

Öğrencilerimizden “CAMBRIDGE” Sınavlarında Büyük Başarı

Öğrencilerimiz, 2016-2017 eğitim öğretim yılında girmiş oldukları Cambridge sınavlarında üstün başarı elde ettiler. 130 farklı ülkede 2700 sınav merkezinde uygulanan, 3 milyonun üzerinde öğrencinin katıldığı uluslararası geçerliliği olan Cambridge Sınavlarına katılan TED Bursa Koleji öğrencileri, girdikleri STARTERS, MOVERS, FLYERS, KET uluslararası sınavlarında aldıkları yüksek derecelerle büyük bir başarı elde ederek, sertifika almaya hak kazandılar. Uluslararası bu sınavı başarıyla tamamlayan öğrencilerin sertifikalarının verildiği törende, öğrencileri ve emeği geçen tüm öğretmenleri tebrik eden TED Bursa Koleji İlköğretim Kurumları Müdürü Türkan DİNGAZ okullarında uygulanan yabancı dil eğitim programının olumlu sonuçlarından mutluluk duyduklarını belirtti.