25.05.2017

Ortaokul Fen Bilim Şenliği

Bu yıl ki etkinlikte 11 atölye, 65 proje ve 12 deney öğrencilerimizle buluştu. Ortaokulun yanı sıra 4.sınıf öğrencilerimizin de dahil edildiği çalışmalar gün boyu sürdü. Sabun yapımı, zıp zıp robot yapımı, parfüm yapımı, kokulu taş yapımı, temizlik robot yapımı, balonlu yumurta vagonu, yarış arabası yapımı, çim adam yapımı, pervaneli araba yapımı, mikroskop yapımı ve uçak yapımı atölyelerinde herkes istediği çalışmaya katıldı. Bu atölyelerinin yönetimi de yine öğrencilerce gerçekleştirildi. Görevli öğrencilerimizin çok sayıdaki bilimsel standında ilginç aktivitelere katılan öğrencilerimiz deneyleri aktiviteleri yaparak öğrendiklerini uygulamalı olarak gördüler. Bu yıl da Fen Bilimleri Şenliğimiz herkesçe beğenildi ve çıtayı her yıl olduğu gibi bu yıl da bir üstüne çıkarmayı başardı.