22.05.2017

Zumba Coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen Zumba Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye çapında başarılara imza atan Zumba Choreo Jammer ve Milli Sporcu Remzi Öztosun’un liderliğinde gerçekleştirilen Zumba Dans ve Fitness Etkinliğine, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldı. Danslarıyla unutulmaz dakikalar yaşatan Öztosun ve ekibi, böylesine anlamlı bir etkinliğe imza atmanın da mutluluğunu yaşadı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında, Zumba gibi, spor ve harekete teşvik eden, vücudun tüm kaslarını harekete geçiren bir dansı yapmanın, gençliğe ve spora olan katkısını vurgulayan Öztosun, bu festivalin gelenekselleşmesi dileğinde bulundu. Katılımlarından dolayı kendisine teşekkürlerini ileten Lise Müdürümüz Ebru Bekil, bu güzel aktivitenin gerçekleşmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.