26.04.2017

Bursasporlu Futbolcularla Keyifli Söyleşi

Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında “Sporun Hayatımızdaki Önemi’ konulu söyleşiyi gerçekleştiren okulumuz, Bursaspor’un ünlü futbolculardan Ricardo Faty ve Joshua John’u konuk etti. İngilizce ve Fransızca dillerinde gerçekleştirilen söyleşide, futbolcular öğrencilerin sorularını büyük bir içtenlikle cevapladı. Spora ilk başlangıç öykülerinden, hobilerine kadar tüm soruları cevaplayan Ricardo Faty ve Joshua John, bu güzel söyleşiden duydukları mutluluğu da dile getirdiler. Öğrencilerle gerçekleştirdikleri bu söyleşinin motivasyonlarını da yükselttiğini söyleyen ünlü sporcular, tüm öğrencilerin hayatlarında mutlaka sporun olması gerektiğini de belirttiler. Bu anlamlı söyleşi için kendilerine teşekkürlerini ileten İlköğretim Kurumları Müdürü Necati Çakır ve Lise Müdürü Ebru Bekil, bu söyleşilerin devam etmesinin öğrencilerin hayatları için önemi de vurguladılar.