24.04.2017

23 Nisan’ı Coşkuyla Kutladık

Okulumuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, bütün öğrencilerin ve velilerin katılımıyla, büyük bir heyecan ve sevinçle kutladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla açılan kutlamalarda, İlköğretim Kurumları Müdürü Necati Çakır, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Çocuklarımızın geleceğin liderleri olduğunun vurgulandığı konuşmada, Atatürk’ün gelecek nesillere armağan ettiği Ulusal Egemenliğimizin çocuklarımızın taşıyacağı bir meşale olduğunu vurgulandı. Programda, 2.sınıfların oratoryosu, 4. sınıflar ve jimnastik kulübüyle gerçekleştirilen jimnastik gösterisi, 5. sınıfların da yer aldığı step aerobik grubu, 1.sınıfların dans gösterisi, 3.sınıfların koro dinletisi tüm katılımcıları çok etkiledi. Gerçekleştirilen performanslarda muhteşem bir program sergilendi. Törenin sonunda “23 Nisan Çocuk Bayramı” temalı çalışma izleyenlerden büyük alkış aldı. Kutlamalar, TED ailesinin birlikteliğini ve coşkusunu gözler önüne serdi.