04.04.2017

Satrançta Adım Adım Türkiye Şampiyonluğuna

2016-2017 Eğitim – Öğretim Yılı Okullar Arası Satranç Grup Yarışmaları Nevşehir, Erzurum, Düzce, Samsun, Şanlıurfa ve Antalya illerinde oynandı. Okulumuz grup yarışmalarına Erzurum’da katıldı. Müsabakalar Spor Genel Müdürlüğüne bağlı Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliğinde öngörülen hükümlere ve uluslararası oyun kuralları ile yarışma talimatlarına uygun olarak gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz 7 maçta 6 galibiyetle, 143 sayı averajı elde ederek büyük bir başarının altına imza attılar. Bu sonuçla da bölge grup şampiyonu oldular. Temsilcilerimiz mayıs ayının ilk haftası okullar arası satranç Türkiye şampiyonası için Nevşehir’e direkt gitmeye hak kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.