20.03.2017

TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri 3. kez Okulumuzda!

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Eğitim Derneği arasında 20.12.2016 tarihinde imzalanan Hizmetiçi Eğitim Protokolü ile resmi ortaokullarda görev yapan İngilizce öğretmenlerinin bilgi paylaşımını sağlamak, becerilerini geliştirmek ve verimliliklerini arttırmak amacıyla Türk Eğitim Derneği’ne bağlı okulların bulunduğu Antalya, Aydın, Bursa, Hatay, Kayseri, Mersin ve Samsun illerinde hizmetiçi eğitim faaliyetleri planlanmıştır. Eğitim dört kademeli olup, 2016- 2017 Eğitim- Öğretim yılı boyunca Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılacaktır. Programın 1. Kademesi okulumuz İngilizce Öğretmeni ve Öğretmen Eğitimcisi Sema KAYA EMLEK tarafından ‘Öğrenci Merkezli Dil Bilgisi Öğretimi’ konusunda MEB’de görevli 20 İngilizce öğretmeninin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.