10.03.2017

“Çocukta Mahremiyet” Semineri

En değerli varlığımız olan çocuklarımızı güvenli büyütmek ve doğru bir şekilde hayata hazırlamak amacıyla okulumuz PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik)bölümünün düzenlediği etkinlikler çerçevesinde 9 Mart 2017 tarihinde psikolog sayın Ayşegül ALKIŞ’ ı okulumuza konuk ettik. Sayın Ayşegül ALKIŞ “Çocukta Mahremiyet” konusunda velilerimizle interaktif bir şekilde bilgi paylaşımında bulundu. Özellikle mahremiyet kavramının sınırlarının çocuklarımızın günlük yaşam akışında nasıl olması gerektiğini örneklerle anlattığı konferansında Alkış velilerimizden gelen soruları da yanıtladı. Psk. Ayşegül ALKIŞ’a okulumuz velileri ile gerçekleştirmiş olduğu bu verimli seminer ve bilgi paylaşımından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.