08.02.2017

Çit Akıl Oyununda Kıyasıya Mücadele

Okulumuz ortaokul öğrencileri arasında bu yıl beşincisi düzenlenen akıl oyunları turnuvalarının ilk ayağı dönemin son haftasında gerçekleştirildi. Eğitimi başlangıcından son gününe kadar bir bütün olarak gören okulumuzda son hafta hem öğretici hem de eğlendirici oldu. Yarışmalar için ilk oyun olan “ÇİT”, öncelikle tüm ortaokulda öğretildi. Ardından panolar hazırlanarak farkındalık yaratıldı. Matematik panosu ÇİT oyunundan esinlenerek tasarlandı ve öğrenciler panodaki kutudan aldıkları “ÇİT” sorularını çözerek yarışma gününe kadar puanlar topladılar. Yarışma günü ortaokul 5.ve 6.sınıflar bir grupta, 7.ve 8.sınıflar ise yine kendi aralarında kıyasıya yarıştılar.

Oyunlar sonunda sıralamalar şu şekilde oldu:
5.ve 6. sınıflarda:
1. 5/B sınıfından Erdem Akder
2. 5/C sınıfından Duru Şen

7.ve 8. sınıflarda:
1. 7/B sınıfından Bensu Akbaş
2. 8/B sınıfından Tuna Pilatin
3. 8/B sınıfından Melike Kaygısız

Öğrencilerimizin ilgisine, öğretmen arkadaşlarımızın desteğine teşekkür ediyor bir sonraki akıl oyunları turnuvasında görüşmek üzere diyoruz.