06.02.2017

Hobi Dükkanı 1.Dönem Çalışmalarımız

1.Dönem hobi kulübü öğrencileri hafta hafta yaptıkları çalışmalarla keyifli bir dönem geçirerek el becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirdiler.Ayrıca taş boyama etkinliği kapsamında Mudanya sahilinde taş ve midyeler toplayarak ,sonbaharın güzel havasının tadını çıkardılar. Keçe kullanarak çanta ve cüzdan tasarladılar.Tahta çubuklardan,pinpon toplarından yılbaşı süsleri hazırladılar.Kavanozlardan kar küreleri,kozalaklardan sevimli figürler yaptılar.Saksıları boyayarak okul bahçeleri için deniz feneri görünümlü aydınlatma tasarladılar.Kağıt rulolarını değerlendirerek kalemlikler ve peçete halkaları oluşturdular.Ve daha nice anlık tasarımlarla işlevsel yaratıcı ürünler ortaya çıkardılar.2.dönem yapılacak çalışmaları sabırsızlıkla bekleyen kulüp öğrencileri, yaratıcılıklarını ortaya koydukları keyifli bir sergi yapmayı planlıyorlar.